Postupak plaćanja

Nakon što odlučite koji brod želite rezervirati, na vaš e-mail poslat ćemo ugovor o potvrdi rezervacije. Ugovor uključuje sve potrebne podatke o vašoj rezervaciji, uvjetima korištenja i plaćanja, postupku prijave itd. Ako se slažete sa svim uvjetima navedenim u Ugovoru, za potvrdu vaše rezervacije, predujam u iznosu od 50% od ukupne cijene naknadu treba podmiriti nakon rezervacije. Ostatak naknade za najam (50%) treba platiti najmanje 5 tjedana prije ukrcaja na brod. Za rezervacije unutar 5 tjedana od polaska cjelokupnu charter naknadu treba platiti odmah.

Dodatni troškovi koje treba platiti u marini nakon vašeg dolaska mogu se razlikovati ovisno o dodatnim uslugama koje ste preuzeli (skiper, domaćica, kuharica, spinnaker, vanbrodski motor itd.). Jedan od obaveznih troškova koji treba platiti je krajnje čišćenje / tranzitni dnevnik / charter paket (130 - 450 EUR ovisi o duljini plovila ili / ili charter tvrtke), turistička pristojba u iznosu od 1 eura po osobi dnevno, kao polog za plovilo, u iznosu ovisno o vrijednosti plovila i dužini najma plovidbe. Depozit se može dati u gotovini ili na listiću kreditne kartice. Ostali dodatni troškovi uključuju privezne pristojbe na vašim krstarećim destinacijama.

Napominjemo da se sve usluge u Hrvatskoj plaćaju u kunama. Ponekad je moguće platiti privezne pristojbe u eurima, ali to ovisi o marini i to treba provjeriti unaprijed. U restoranima, trgovinama i supermarketima možete koristiti i kreditne kartice, ali ne svugdje na otocima. Međutim, na nekim mjestima postoje bankomati.